Handgemaakt trouwalbum

Al je mooie, waardevolle herinneringen staan prachtig op de foto! Maar wat ga je er mee doen? Elke keer door je galerij swipen? Deze foto's geven de belangrijkste dag van je leven weer! Zorg er dan ook voor dat je een tastbare herinnering hebt aan die dag. Na de bruiloft maak ik met liefde een op maat gemaakt, professioneel trouwalbum voor jullie! Zo kunnen jullie tijdens alle familiegelegenheden, jubilea of zondag avonden op de bank nagenieten van jullie trouwdag :). 

Trouwalbum laten maken-6

Een album uitzoeken!

Dit album wordt de vertegenwoordiger van jullie huwelijk! Maar hoe ziet dat er uit? Heb je er al over nagedacht? Past hij straks wel in jullie interieur? Wat zijn jouw voorkeuren en wat zijn die van je partner?

Ik nodig jullie bij mij uit om dit samen uit te zoeken! Zo ben je er zeker van dat ik een album ontwerp die 100% bij jullie aansluit als koppel. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we samen door alle voorbeeld albums, bekijken we alle materialen en noteer ik jullie voorkeuren. Aan de hand hiervan weet je zeker dat jullie gepersonaliseerde album echt de perfecte weergave is van jullie dag!

Na het uitzoeken van de omslag en de selectie van de foto's, ga ik aan de slag. Ik stuur jullie zo snel mogelijk de eerste preview van de inhoud van het album. Hierna krijgen jullie twee keer de kans om eventuele aanpassingen door te geven voordat ik het uiteindelijke album bestel! 

Standaard Album

Wil je een kwalitatief goed album waar je nog jaren plezier van kan hebben? Dan ga je heel blij zijn met de albums die ik je kan leveren. Mijn leverancier maakt alle albums handgemaakt met de beste producten en de nieuwste technieken. Hierdoor is er heel veel mogelijk en kunnen we jullie album helemaal naar jullie smaak personaliseren! 

De prijs voor het standaard album is €399. Hierin passen 60 foto's. Uiteraard heb ik ook de mogelijkheid om het album uit te breiden met meer foto's! Lees voor alle mogelijkheden even verder.

Trouwalbum laten maken-7

Formaat

Ik maak al mijn albums op in 30x30. Dan heb je een mooi groot album! Het vierkante formaat is ideaal voor de op maakt van de pagina's. Hierdoor kan ik namelijk zowel liggende als staande foto's goed verwerken!

De mini-albums en ouderalbums worden geleverd in 20x20

Trouwalbum laten maken-2

De selectie

Ja heel mooi zo'n album! Maar hoeveel foto's passen daar eigenlijk in? Nadat jullie van mij de uitgebreide selectie hebben ontvangen mogen jullie beginnen met het leukste maar ook moeilijkste gedeelte: de selectie. Je geeft aan mij een selectie van maximaal 60 foto's door. Dit is voor het standaard album (€399). Dat is het aantal wat in een standaard album past. Ik hou er rekening mee dat er ongeveer 4 tot 5 foto's op één spread past (één spread zijn twee pagina's). 

Kan je echt niet kiezen? Maak je geen zorgen. Dat vat ik alleen maar op als een compliment! Hier heb ik nog een aantal tips voor het uitzoeken van de juiste foto's. Je kan bij mij gewoon spreads bijkopen. Lever je selectie af en vraag bij mij de offerte op. Daar komen we zeker wel uit :).

Extra opties

Zoals ik al zei kan je je album helemaal personaliseren naar jullie eigen wensen! Met of zonder box? Wil je nog een mini-variant om cadeau te geven aan bijvoorbeeld je ouders? Een foto of tekst op de voorkant? Of allebei?

Hieronder neem ik even alle extra opties met je door!

Foto/tekst op de voorkant

De albumcover is op te maken met een mooie foto of jullie namen op de voorkant. Dit maakt de cover gelijk heel persoonlijk. Ik hou er van!

Meerprijs tekst €8

Meerprijs foto €35

 

Ik vind het ook altijd zo moeilijk om te kiezen! Gelukkig hoef je die keuze ook niet te maken. Als jullie een paar extra foto's nodig hebt om jullie verhaal goed weer te geven, doe dat dan vooral. Want dit album, deze herinnering laat je maar één keer maken! En dit zijn wel de foto's waar je het meeste op gaat terugkijken!

Per spread (twee pagina's) kan ik gemiddeld 5 foto's extra kwijt. 

Meerprijs per spread €17 

Bescherm je mooie trouwalbum goed tegen de buitenwereld met een stevige omslagbox! Deze omslagbox is van hetzelfde materiaal gemaakt als jullie trouwalbum en daardoor wordt het hele pakket, één mooi geheel!

Meerprijs van een box is €60

Het perfecte cadeau voor je ouders is een tastbare herinnering aan bruiloft van hun zoon/dochter. Dit is het ideale bedankje voor alle moeite die ze voor je hebben gedaan, die mooie speech of gewoon zomaar :)

Deze mini's zijn een exacte replica van jullie eigen album alleen dan in formaat 20x20. Deze mini's komen in een combi deal van 2 stuks. 

Meerprijs per 2 stuks is €150

Deze optie is achteraf niet bij te bestellen voor deze prijs.

Trouwalbum laten maken-18
Trouwalbum laten maken-32
Trouwalbum laten maken-13
Trouwalbum laten maken-4
Trouwalbum laten maken-22
Trouwalbum laten maken-5
Trouwalbum laten maken-33
Trouwalbum laten maken-38
Trouwalbum laten maken-27
Trouwalbum laten maken-3
KDPfoto-2117
KDPfoto-2137
KDPfoto-1444
KDPfoto-1435

Voordeel pakket

Wil je het hele pakket? Je ouders verrassen, geen keuzestress en een mooie cover? Ja super tof! Dat kan ik je zeker aanraden. Op deze manier geniet je zeker nog tientallen jaren van je prachtige trouwalbum!

Met mijn voordeel pakket ben je dan het voordeligst uit! De inhoud van het voordeel pakket is:

  1. Een standaard album + drie extra spreads (totaal 75 foto's).
  2. Een gepersonaliseerde cover (incl. foto en/of tekst).
  3. Een omslag box 
  4. 2 mini albums

Voor een mooie prijs van €599

(extra spreads bij te kopen).

Trouwalbum laten maken-20
Trouwalbum laten maken-45
Trouwalbum laten maken-40
KDPfoto-2129

Een kleinigheidje voor je ceremoniemeester?

Een klein bedankje, een leuke herinnering, thuis op de kast?

Voor €20 kan ik een mini-harmonicaboekje voor je bij bestellen. Hier passen ongeveer 15 foto's in en wordt aan beide kanten bedrukt! Ontzettend leuk als bedankje aan je ceremoniemeester of cadeautje aan je ouders.