Je digitale camera begrijpen

Eigenlijk wil je gewoon snappen hoe die knopjes werken, zonder teveel moeilijke begrippen en poespas! Je droomt er van om zelf op vakantie, van de kinderen, huisdieren of gewoon van de natuur prachtige plaatjes te kunnen schieten. Je weet al waar je ze in huis wil ophangen/neerzetten alleen die camera ligt nog steeds in de kast.

Dankzij mijn kennis vanuit het onderwijs heb ik een duidelijk en overzichtelijk E-book kunnen schrijven over deze (toch wel pittige) stof. Een duidelijkere uitleg over de instellingen van je camera vind je niet. 

Het E-book: Je digitale camera begrijpen voor €12,99 ipv €14,99!

mockup e-book digitale camera-2

Wat vind je in het E-book?

✅  Goede uitleg over de instellingen

✅  Wat is de belichtingsdriehoek

✅  Voorbeeldinstellingen

✅  Voorbeeldfoto's

✅  Tips voor het maken van familiefoto's

✅  Handige tips voor het oefenen

✅  Spelen met lange sluitertijd

Er is een reden dat je die camera nog niet verkocht hebt?

Je pakt toch makkelijker weer je telefoon. Maar eigenlijk ervaar je ook dat je die foto's niet zo snel weer terugkijkt. En de kwaliteit is net niet hoog genoeg om er een mooie afdruk van te maken. 

Je baalt ervan dat die dure camera maar in je kast blijft liggen. Maar je krijgt al hoofdpijn als je naar dat ding kijkt omdat je niet snapt hoe die knopjes werken. Als je hem op de automatische stand zet, klapt die vervelende flitser steeds omhoog.

Eigenlijk heb je gewoon één keer een duidelijke uitleg nodig. Die heb ik voor je geschreven!

Ik maak het graag overzichtelijk. Door veeeel voorbeeldfoto's en instellingen toe te voegen heb jij zo inzichtelijk wat jij moet doen om ook prachtige foto's te kunnen maken. Maar eerst moet die camera op de M-stand!