Hoe maak je foto's die je aan je eigen muur wil hangen?

Heb jij een fotogalerij vol met wazige -net niet- foto’s van jouw familie-uitjes? Ben je het zat elke keer weer 10 minuten lang bezig zijn met die verwarrende instellingen van jouw camera?

Het kost tijd om je camera te leren kennen. En als je dan eindelijk de instellingen goed hebt staan willen je kinderen nooit leuk lachen naar de camera. Dus je camera beland weer in de kast…

Leer in 90 minuten wat je moet doen om precies DAT te voorkomen!

Nieuwe webinar op 26 juli!

KDPfoto-7174

Eigenlijk wil je gewoon...

✓  Je gezin spontaan op de foto kunnen zetten?

✓  Je eigen digitale camera begrijpen?

✓  Geen waardevol familiemoment meer missen?

✓  Meer kunnen nagenieten van al die mooie momenten die je samen meemaakt?

 Tevreden zijn over de foto’s die je maakt?

 Andere mensen verbazen over de kwaliteit van jouw foto’s?

 

Op op 26 juni geef ik een ontzettend waardevol GRATIS webinar zodat jij al deze vaardigheden eigen kan maken!

Eigenlijk heb je de tijd niet...

De gedachte om maar eens een cursus basisfotografie te volgen schiet steeds vaker door je hoofd. Maar de tijd die het kost om zo’n cursus te volgen heb je nu eigenlijk niet. Ondertussen staat het voor altijd op je to-do lijstje en komt er niks van terecht.

Door middel van mijn webinar ga je leren wat je moet doen om die camera snel te leren begrijpen en hoe je je familie vervolgens spontaan op de foto krijgt.

Door mij vast te houden aan één duidelijke uitleg over het instellen van mijn camera heb ik ondertussen een fotografiebedrijf kunnen opzetten. Ik heb al 50+ gezinnen met jonge kinderen voor mijn lens gehad. Mijn zoektocht naar de juiste uitleg duurde alleen 5 jaar.

Volg mijn webinar familiemomenten fotograferen en leer wat jij moet doen om zelf jouw kostbare herinneringen te kunnen vangen met jouw camera. Voorkom dat je te veel van jouw tijd kwijt bent aan het leren fotograferen of dat jouw dure camera weer in de kast beland.

Trouwfotograaf-Zwolle-1709

Leer van de ervaring van een professional!

Leer hoe je spontane momenten vastlegt zonder de magie te verliezen. Krijg inzicht in timing en het creëren van een ontspannen sfeer voor natuurlijke foto's. Deze vaardigheden kunnen toepassen met jouw digitale camera in de hand zorgt voor de meest mooie herinneringen die jij als ouder van jouw familiemomenten wil hebben.

In mijn GRATIS webinar leg ik, Kyra, als professioneel familiefotograaf en leerkracht basisonderwijs, uit hoe je de basisprincipes van je camera binnen no-time leert kennen en begrijpen zodat je alle aandacht kan stoppen in het vastleggen van belangrijke familiemomenten op dagjes weg, vakanties of gewoon thuis in de woonkamer.

Het is een feestje om met Kyra te mogen werken!

Ik heb geleerd ‘anders' te kijken en te letten op echte, spontane momenten.

Hoe ik dit het beste in beeld kon brengen, vanaf welke hoek en welke kadrering.

Dit werkt enorm motiverend om hier zelf ook verder mee aan de slag te gaan.

Kyra is enorm enthousiast, gedreven en kan dit zó goed op je overbrengen!

Ik gun iedere beginnende fotograaf een leraar als Kyra. 

FOTOSTUDIOPILONMEDIA_20221011_004LR Romy Pilon