Voor trouwfotografen

"voor mijn eerste bruiloft vroeg ik 50 euro"

En die kreeg ik niet eens...

Je bent bang om te duur te zijn.. Dus je verhoogt je prijs niet. En dat ene uurtje extra? Oh die doe je er wel even bij. Je geeft zoveel, hoe kan het dat je agenda niet vol staat met bruidsparen die staan te springen om met jou te werken?

Toen ik aan mijn allereerste bruidspaar voorstelde dat ik hun bruiloft voor €50 wilde fotograferen, zie de bruidegom dat hij daar niet mee akkoord ging. Ik schrok en voelde me gelijk te duur.. Toen zei de bruidegom: "Je krijgt €150".

Een bedrag waar ik nu mijn bed natuurlijk niet meer voor uit kom. Maar toen was dat voor mij heel veel geld. En dat kwam doordat mijn perspectief van het begrip 'geld' heel anders was. Ik zat daar niet als ondernemer.  Ik zat daar als hobby fotograaf.

4

Van kennismakingsgesprek tot dankbaar bruidspaar

Download nu mijn gratis E-book! Hoe haal je je bruidspaar over om je te boeken? Wat zorgt ervoor dat ze uiteindelijk die mooie review voor ze gaan schrijven?

 

Ik kan mooie foto's maken, en nu?

Alleen een goed portfolio is niet genoeg. Je wilt je bruidsparen echt wat bieden. Een goede trouwreportage heeft niet alleen mooie foto's maar, maar geeft ook een prettig gevoel! En dat gevoel, heb jij als trouwfotograaf heel veel invloed op.

Op het moment dat je bruidspaar zich niet op hun gemak voelen, onduidelijkheid ervaren of onzeker worden krijgen ze een negatief gevoel. Dat gevoel zal altijd aan jouw foto's geplakt blijven. Dat wil je toch voorkomen?

Met mijn onderwijservaring heb ik al meerder startende trouwfotografen gecoached naar het opzetten van een succesvol trouwfotografie bedrijf! Kijk of mijn coaching ook bij jou past.

Ik heb een dag mee gelopen met Kyra met een bruiloft en zij heeft mij van Begin tot eind gecoached. Paar weken voor die tijd samen alles doorgenomen, hoe de dag zou verlopen. Al mijn vragen kunnen stellen. Ik mocht haar altijd een bericht sturen als ik nog vragen had. Dat was erg fijn. Op de dag zelf stelde ze mij ook erg gerust en dat voelde fijn en vertrouwd. Bij een bruiloft is er vaak hectiek en heb je niet altijd even veel tijd om alles uit te leggen. Maar wauw.. ze nam echt de tijd zelfs in de hectiek. Savonds toen er even tijd over was zijn we even door de door mij geschoten foto's gaan kijken en kreeg ik al bepaalde tips en ook voor de bewerking van de foto's.

Paar weken later toen ik alle foto's had uitgezocht en bewerkt zijn we weer rond om de tafel gaan zitten om specifieker te gaan kijken wat ik kan verbeteren en welke tips ik op bepaalde foto's wou hebben. En ook heb ik hier mijn vragen over kunnen stellen aan haar. Ze neemt echt de tijd voor je.

Ik raad iedereen dit echt aan! Het is een topper. Een groot voorbeeld voor mij.

Dankjewel lieve Kyra.
 

Scherm­afbeelding 2024-05-16 om 12.03.27 Joyce Rinket

Ben jij dit?

✅ Je wil bruiloften gaan fotograferen en portfolio opbouwen?

✅ Je bent verliefd geworden op de liefde vastleggen? (net zoals ik)

✅ Je ziet het helemaal voor je om als trouwfotograaf rond te lopen op een bruiloft?

✅ Je hebt al meerdere keer de vraag gehad of je ook trouwfoto's maakt?

✅ Je wil het beste voor je bruidsparen? Ook voor en na de bruiloft?

Binnen no-time jouw agenda vol met toffe bruiloften!

Dat wil jij ook. Maar wanneer zegt een bruidspaar 'ja' tegen jouw aanbod? Welke foto's zet je in je portfolio en hoe kom je bij de juiste klanten in beeld?

Dit soort vragen blijven door je hoofd spoken. Je wil zo graag je agenda vullen met toffe bruiloften maar het lukt nog niet. Hoe kan het dat het bij de ander wel lukt en bij jou nog niet?

Je voelt dat je echt een passie hebt voor het beroep als trouwfotograaf. Daarnaast doe je ook gewone fotoshoots en wil je graag je fotografie business van de grond krijgen.

Met de juiste begeleiding, ga jij daar komen. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. 

Binnen 2 jaar stond mijn bedrijf als een huis, zei ik mijn baan in loondienst op en ontwikkelde ik mij als fulltime trouwfotograaf. Mijn agenda zat VOL!

Meld je aan voor een gratis strategiesessie zodat ik jou met de eerste stap de goede richting op kan helpen!