Werkwijze

De meeste bruidsparen kiezen hun trouwfotograaf al best wel vroeg uit! Vaak is dat een van de eerste dingen die geboekt wordt naast de locatie. Vanaf het moment dat je met mij in aanraking komt, zal je merken dat ik heel betrokken ben. Ik heb niet alleen ervaring met het fotograferen maar ik ben ook ervaringsdeskundige op het gebied van bruiloften! Die kennis deel ik graag met je!

We doorlopen samen de volgende stappen:

Klap de kopjes uit om te lezen wat die stap inhoud.

1. Beschikbaarheid en contact

Je hebt mij gevonden of hebt van me gehoord? Je bent geïnteresseerd in een betrokken, spontane en creatieve trouwfotograaf? Dan ben ik de juiste fotograaf voor jullie! Met mijn oog voor emotie en detail en mijn enthousiaste houding, maak ik elke bruiloft weer een ruime, gevarieerde trouwreportage. Met veel spontane beelden, mooie momenten en belangrijke details!

Ga je trouwen in omgeving Zwolle? Of ergens anders in Nederland? Geen probleem! Ik rij overal naar toe in mijn polo :).

Eerst even kijken of ik op jullie datum nog beschikbaar ben. Vul het contactformulier in en dan kom ik zo snel mogelijk bij jullie terug!

Dit is altijd zo leuk! Want ik mag hier helemaal in jullie liefdesverhaal duiken. Onder het genot van een kopje thee (want geen koffie voor mij) bespreek ik graag al jullie wensen en leer ik jullie kennen! Jullie kunnen al jullie vragen stellen en zo komen we er samen achter of we een match zijn!

Ik neem een aantal van mijn fotoboeken mee om zo samen al een beetje inspiratie op te kunnen doen. 

Yes! We hebben allebei het gevoel dat dit goed zit. Ik heb zoveel zin om al jullie waardevolle momenten vast te leggen! Om er voor te zorgen dat de verwachtingen van beide kanten duidelijk zijn, stuur ik jullie mijn contract en algemene voorwaarden op.

Hier staan bijvoorbeeld ook afspraken in over wat er gebeurd als ik ziek ben. Dus dat is ook geregeld!

We plannen eventueel gelijk jullie Pre-weddingshoot in!

Al mijn bruidsparen vinden het zo fijn dat ik dit doe! En ik vind het ook heel belangrijk. Een pre-weddingshoot is eigenlijk een love shoot ter voorbereiding op de bruiloft. 

De meeste bruidsparen hebben nog niet zoveel ervaring met het staan voor een camera. "Hoe werkt dat eigenlijk? Moet ik poseren? Ik sta nooit zo goed op foto's". Laat dat maar aan mij over! Nee, je hoeft niet te poseren. Ik zorg ervoor dat jullie 100% op je gemak zijn zodat ik echte spontane foto's van jullie kan maken. Deze shoot is perfect ter voorbereiding op de bruiloft zodat je op de bruiloft zelf je geen zorgen hoeft te maken over de fotoshoot!

Hoe ik dat doe? Vertrouw me. Komt goed ;)

Na de shoot krijgen jullie alle geselecteerde foto's van deze shoot van mij. Je kan ze eventueel gebruiken voor je trouwkaart!

Oh spannend het is bijna zo ver! Met een paar dagen gaan jullie trouwen. We gaan samen even de planning doorlopen. Deze mail je mij minimaal een week van de bruiloft even door. Ik weet zo waar ik mijn focus moet leggen en mis ik geen moment!

Samen zetten we alle puntjes op de i!

Ein-de-lijk! Het is zo ver. Zoals afgesproken sta ik 10 minuten eerder klaar op de plek die we hebben afgesproken. Zo kan ik mijn apparatuur even opstarten en kunnen we nog even kletsen voordat ik de eerste belangrijke momenten al ga vastleggen!

De rest van de dag zal ik doorlopen volgens de planning. Advies geven waar nodig, er altijd op letten of jullie kleding en haar goed zit. De groepsfoto's samenstellen en veel enthousiasme met jullie delen! Knallende feestfoto's maken en samen met jullie genieten van de prachtige dag.

Op dit moment ben je zo nieuwsgierig naar de foto's! En ik ook trouwens ook.

Binnen 48 uur hebben jullie al een preview ontvangen van een aantal foto's. Zodat je dan al terug kan kijken en kan genieten van deze geweldige dag. Of kan delen op je socials!

Binnen 6 weken kan jij de volledige galerij verwachten. Die krijg je eerst via een linkje toegestuurd. In dit linkje staat een online galerij die je kan delen met familie en vrienden. Zo kan iedereen hier zelf zijn/haar foto's uit downloaden.

Handig toch?

Vervolgens kiezen jullie 25 foto's uit voor je mini trouwalbum of beslis je om hem te upgraden naar een professioneel kwalitatief goed trouwalbum! Dit album zet ik naar jullie wens helemaal in elkaar. Hier maken we even een afspraak voor!

Jij en je partner kijken nog heel veel jaren met veel plezier terug op de waardevolle herinneringen van jullie bruiloft! Want mijn foto's zijn tijdloos. Het trouwalbum wordt er elk jubileum even bijgehaald en je lacht weer om dat stomme momentje, taart op je neus of geniet van die waardevolle foto's van de mensen die er dan misschien niet meer zijn.

Ik wens jullie al het geluk van de wereld en ik hoop jullie familie nog eens voor mijn lens te zien!

Nog meer informatie?

Download hieronder mijn trouwbrochure! Daarin vertel ik je nog meer over mij en waarom mijn trouwfoto's zo speciaal zijn!

Trouwbrochure

Contact formulier