Reviews

29-06-2023

Mirjam Stoeten

Op een vrijdagavond rond de klok van 20.00 uur hebben we een fotoshoot gehad met Kyra. Mooi met de laag staande zon waar ze goed gebruik van heeft gemaakt. Ze ging goed met de tweeling van 3 jaar om. Want dat is nog weleens lastig als kinderen moeten poseren. Ze heeft goede ideeën wie waar moet staan en wat je moet doen.
Kyra, we vonden het super leuk en gezellig. Ga zo door

15-06-2023

Suzanne Lambers

Super mooie foto’s laten maken voor een klant van ons in de horeca. Heel erg tevreden met de productfoto’s van de cocktails, wijnen en op het terras! Wij zijn super tevreden!

06-06-2023

Moniek

Kyra heeft onze geregistreerd partnerschap vastgelegd. Contact vooraf ging snel en duidelijk waardoor alles op de dag zelf alles soepel verliep! We ontvingen een previeuw en al snel daarna alle foto's. Erg blij met het resultaat! Bedankt!

01-06-2023

Carlijn Galenkamp

Ondanks dat we een zonnetje miste voor een mooie golden hour shoot, zijn de resultaten fantastisch! We hebben geëxperimenteerd met onze beide motors op de foto. Hoe gaaf om foto's in trouwkleding op je motor te hebben! Kyra is erg creatief en bedenkt van alles met wat ze op dat moment voor handen heeft. Ook is ze prettig in contact voor, tijdens en na de shoot! Zeker een aanrader!

18-05-2023

Machteld Z

We zijn erg blij met het eindresultaat! Veel variatie in de foto’s, niet te stijfjes en de kleuren zijn prachtig. Foto’s maken met KDP fotografie, oftewel met Kyra is wat ons een aanrader!

20-04-2023

Lotte Becker

Top fotograaf, hele leuke sociale meid en makkelijk in de omgang. Ze denkt goed mee tijdens de voorbereiding en is tijdens de shoot lekker nuchter (met humor) waardoor wij ons meteen op ons gemak voelden. Naast dat ze hele mooie foto's aflevert hadden we ze ook nog eens super snel binnen. Ook schakelt ze snel wanneer het weer of de locatie tegen zit, dit was voor ons heel fijn! Kortom, een echte aanrader en dus zeker voor herhaling vatbaar! :)

23-03-2023

Harma van der Vinne

Een tijdje geleden een fotoshoot met mijn vriend gedaan bij deze topper! Ze is een schat van een mens en weet hoe ze foto's moet maken. Neemt ook ideeën aan die wij met haar delen waar ze dan vervolgens ook wat mee doet en foto's schiet. Het is een fijne wisselwerking & dat is prettig!

Dus een leuke, sociale en meedenkende fotograaf nodig? Dan ben je bij Kyra zeker aan het goede adres.

18-11-2022

Fam Beugeling uit Hasselt

Kyra heeft voor ons de fotoreportage verzorgd van de  uitvaart van mijn moeder en deze op een prachtige manier vastgelegd.
Alleen al een kunst om zo onopvallend mogelijk foto's te schieten tijdens de dienst
De souplesse en manier waarop Kyra dit heeft gedaan is heel bijzonder!
En mede dankzij haar kunnen wij voor de verwerking deze prachtige opname  terugkijken
Bedankt Kyra!
En we zullen je zeker gaan aanbevelen!

15-11-2022

Anique en Berry

Wat een mooie foto's! Een echte aanrader. Spontane meid en goed contact voor en na die tijd. Tijdens de shoot is het niet ongemakkelijk en heeft ze leuke ideeën voor de foto's. 
Wij zijn er heel erg blij mee!

15-11-2022

Lynn en Bert

Kyra heeft prachtige foto’s afgeleverd bij zowel onze pré-weddingshoot als de grote dag zelf! Kyra lijkt haast ‘onzichtbaar’ tijdens het fotograferen maar geeft duidelijke instructies wanneer dit nodig is. Ook het contact dat Kyra heeft met gasten (inclusief kleine kids) is erg gezellig en gastvrij!

Kortom: Kyra, onwijs bedankt voor het contact van de afgelopen tijd en de mooie foto’s die we hebben ontvangen!!

07-11-2022

Chantal

Kyra heeft onze familie geweldig op de gevoelige plaat vastgelegd. Vooraf werd er heel prettig meegedacht en tijdens de fotoshoot was het heel ontspannen. Ze is super leuk met de kindjes ook. Het resultaat zijn mooie, spontane en sfeervolle foto's waar we heel erg blij mee zijn.

06-11-2022

Jari en Milou

Een hele fijne, nuchtere fotografe is Kyra. Het contact is erg fijn verlopen en we waren erg op ons gemak tijdens de shoot door Kyra. Daarbij hebben we binnen een week onze prachtige fotos al mogen ontvangen! Nogmaals heel erg bedankt Kyra, we zijn echt enorm blij met de fotos!

05-11-2022

Anna en Egbert

Kyra heeft onze bruiloft vastgelegd. We hebben - mede dankzij haar - een prachtige en memorabele dag gehad.

Ze had allerlei ideeën over leuke fotoplekjes en -poses en we hebben o.a. zelfs foto's genomen in de toren van de kerk.
Kyra kon goed overweg met het diverse gezelschap, van 0 tot 80 jaar, van honden tot iemand in een rolstoel iedereen staat er leuk op.

Na de bruiloft kregen we meteen al een prachtige preview van haar. We konden bijna niet wachten op de rest van de foto's. We zijn er erg blij mee en er komen zeker een aantal foto's in ons nieuwe huis aan de muur.

03-11-2022

Owin van den Brink

We hebben een familieshoot gehad in één woord geweldig!
Leuke en spontane foto,s
Het was een gezellige en ontspannen sfeer.
En zeker een aanrader!
Super bedankt Kyra

03-11-2022

Krijnie van Diermen

Wij zijn heel blij met onze foto's! De shoot zelf was super, wat een fijne fotograaf! Kyra is creatief, duidelijk, weet van aanpakken en weet een leuke sfeer te creëren wat duidelijk terug te zien is op de foto's. Het resultaat is top! Zonder twijfel een aanrader.

01-11-2022

Judith

Zowel voor, tijdens, als na de shoot is het met Kyra goed geregeld. Fijne communicatie en duidelijke afspraken. Het voelde direct goed!

De shoot zelf ging soepel, was gezellig en ging heel ongedwongen 😄

Het kiezen van de foto’s was ook op een fijne manier. Je krijgt de foto’s op hoge kwaliteit, dus je kan er daarna mooie producten (bijvoorbeeld afdrukken etc) mee bestellen.

Nog steeds enorm blij met de foto’s!

Dankjewel Kyra 🙏🏻🙏🏻

20-10-2022

Philip

Wij wilden graag dat Kyra onze trouwdag ging vastleggen. Dit heeft ze fantastisch gedaan! We hebben prachtige foto's ontvangen met spontane en warme momenten van de dag. Met behulp van die foto's kunnen we steeds die dag weer herbeleven. Kyra stelde ons op ons gemak, waardoor het ook erg prettig was om haar erbij te hebben. Super blij met deze keuze!

06-09-2022

Familie Mateus Pedro

Kyra is een schat van een vrouw! Meteen vanaf de eerste ontmoeting tot aan het verkrijgen van de foto’s een hele fijne communicatie gehad.

Zij heeft als fotograaf een nieuw mijlpaal in ons gezin prachtig weten vast te leggen!

Ze geeft hele leuke tips. Waardoor je je geheel op je gemak voelt! Daarnaast is ze ook super leuk met kinderen, en dat helpt natuurlijk bij het vastleggen van het perfecte plaatje!

Wij zijn super dankbaar voor de ervaring en raden haar diensten iedereen aan!

Bedankt Kyra!

Liefs,

Familie Mateus Pedro

06-09-2022

Michelle Heidelberg

Door de kiekjes die Kyra op haar Instagram zet, wist ik dat ik graag eens zou willen shooten met haar stijl. Want dat heeft Kyra zeker: een unieke eigen stijl!

Het maken van afspraken is heel soepel verlopen. Door de overzichtelijke website konden wij als klant makkelijk een pakket kiezen.

Kyra geeft goede adviezen over bijvoorbeeld kleding en locatie.

Tijdens de shoot is Kyra een vlotte dame die één wordt met de klant. Daarnaast gaat ze voor de beste foto, ook als dat iets meer tijd kost dan gepland.

Werkend met een hoogzwangere dame hield ze er rekening mee dat ik het niet heel lang volhield, dit was erg fijn!

Ook bij de afronding van de shoot vertelt Kyra duidelijk wat de vervolgstappen zijn en wat we verder kunnen verwachten. Dezelfde week nog kregen we een voorproefje van de shoot, zodat we vast een beeld kregen van wat we zouden krijgen. Bij dit voorproefje was ik al verliefd!

Naar schatting zouden we de foto’s binnen 4 weken sowieso hebben, maar binnen 2 weken hebben we alles al ontvangen!

Wij zijn heel blij met de resultaten en zijn Kyra erg dankbaar voor het professionele vastleggen van een voor ons bijzondere tijd!

Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering, maar de 5 sterren heb je dik verdiend!

- Michelle

26-08-2022

André Bos

Kyra is een topper! Zij bezorgt je de dag van je leven op de dag van je leven. Wij hebben genoten van haar aanwezigheid op de dag zelf, maar ook zeker van haar heldere communicatie ervóór en erná. Een echte aanrader.

20-08-2022

Katie Voelker

Kyra was such a wonderful photographer. Professional, friendly, and laid back. It shows in the pictures that we all felt happy and relaxed with her. Her prices are more than reasonable and she got our pictures quickly despite being on vacation after. We will definitely come back when it’s time to do family pictures again!

Katie Voelker

18-08-2022

Katja

Kyra is een hele gezellige, leuke en lieve meid en ze maakt echt prachtige foto’s. Tijdens de fotoshoot stelt ze je echt heel erg op je gemak en het worden hele mooie en spontane foto’s. Ze weet ook precies de leukste spots waardoor de fotos nog mooier uitkomen. Wij zijn er echt heel erg blij mee, heel erg bedankt Kyra!

Katja

10-08-2022

Anique van Dieren

Spontane meid! Goed bereikbaar en vriendelijk. Mooie foto’s gemaakt op de Sahara in Ommen

Anique Van Dieren

06-07-2022

Faiza Oostenga

Onze bruiloft foto’s hebben wij door kyra laten maken met een geweldig eind resultaat!

Heel veel complimenten gekregen over de foto’s. foto’s laten maken met vrienden, familie en natuurlijk met z’n 2…

We kunnen echt terug kijken naar de foto’s en weer opnieuw genieten van die geweldige middag

Ik zou kyra zeker aanraden als je spontane foto’s wilt , hier zorgt ze voor op een leuke gezellige manier !

Faiza Oostenga

02-06-2022

Carina Elders

Als cadeau kregen we van onze kinderen een fotoshoot aangeboden om met elkaar als familie op de foto te gaan.

Kyra wat heb jij mooie momenten voor ons vastgelegd. En wat was het een leuke, ontspannende ochtend waar je echt oog had voor iedereen. Kinderen goed op de foto! complimenten!

Echt super bedankt voor het resultaat. En ja konden gewoon niet kiezen 🤣 dus nu in het bezit van veel mooie momenten van de ochtend.

Carina Elders

23-01-2022

Evelien

Wij hadden een gezinsshoot door Kyra laten doen. Ze weet wat ze doet en stelt je op je gemak. Gezellig kletsen en tussendoor foto’s maken (:

20-12-2021

Hannah en Jeroen

Wij hebben Kyra gevraagd om onze bruiloft te fotografen en van te voren is ze bij ons thuis geweest. We hadden hier direct een goed gevoel bij. Kyra denkt mee en luistert naar je wensen We zijn heel blij met de foto’s die Kyra van onze bruiloft heeft gemaakt! Ze heeft voor ons ook een supermooi trouwalbum gemaakt, waar we heel enthousiast over zijn!

Kyra denkt graag met je mee, en doet graag een stapje extra, echt een aanrader!

Jeroen en Hannah

16-12-2021

Connie

We hebben echt een top shoot gehad! We houden er normaal helemaal niet van om op de foto te gaan maar er was totaal geen gespannen sfeer, het ijs werd snel gebroken én het resultaat is echt PRACHTIG!🤩 Ook met de vier kids die mee waren die het allemaal erg spannend vonden, wist Kyra hier mee om te gaan en staan zelfs zij mooi op de foto’s! Kortom, zeker een aanrader!

Connie

25-11-2021

Kirstin

Super leuke fotoshoot gehad! Fijne sfeer alles snel en netjes geregeld. Was onze eerste keer een fotoshoot werden meteen op ons gemak gesteld leuke ervaring en komen zeker een keer terug 🙂

Kirstin

21-11-2021

Familie Bruijs

Wij houden helemaal niet van op de foto gaan maar wilden heel graag mooie foto’s van ons gezin. Met Kyra voelde het helemaal niet als een fotoshoot, het was super ontspannen en gezellig. Ook de kids vonden het erg leuk. Contact met Kyra over het afspreken/uitkiezen foto’s enz. was ook erg prettig.

Wij zijn super blij met het resultaat!

16-11-2021

Shadee

Wij hebben bij Kyra een familie shoot gedaan om onze zwangerschap vast te leggen. Ze was meteen enthousiast en meedenkend voor de foto’s, accessoires en kleding. Dit maakt de voorbereiding naar de shoot toe erg leuk!

Tijdens de shoot merk je dat Kyra goed is met kinderen. En ook wij voelden ons snel op ons gemak, terwijl wij niet zo van het foto’s maken zijn. Wij zijn ontzettend blij met de galerij die ze voor ons gemaakt heeft! Deze bijzondere fase in ons leven is op een prachtige manier vast gelegd. Wij komen zeker bij je terug!

Egbert, Shadee, Jurre & Roan

Shadee

Reviews