Drie grote trouwfotografie awards voor Zwolse trouwfotograaf!

Wauw! Wat een droom die uit kwam afgelopen week. Toen ik wakker werd moest ik eerst mijn telefoon achter het bed oprapen. Die was in de nacht van het bed afgeschoven.. ja dat gebeurt vaker. Na dat ik gelijk mijn ochtend gymnastiek gedaan had en mijn telefoon had gevonden, opende ik een telefoon vol met meldingen: "Wow je hebt er zelfs 2!!" Appjes van collega fotografen overvielen mij. 

Het mailtje van de organisatie van Fearless.com kwam binnen. "Gefeliciteerd met je gewonnen awards in collectie 85". 

congratulations

Wat betekent het winnen van een award?

Als trouwfotograaf zijn er heel veel verschillende trouwfotografie wedstrijden waar je aan kan meedoen. Er zijn awards die makkelijker te winnen zijn, en wedstrijden waarbij je echt door meerdere hele strenge jury-leden beoordeeld wordt. De gewonnen awards waar ik in het in deze blog over heb zijn gewonnen met zo'n wedstrijd. Fearless is een wereldwijde community en wedstrijd waarbij trouwfotografen over de hele wereld hun beste beelden insturen om hopelijk een award te winnen. Het winnen van een award gaat daar niet zo makkelijk. Net zoals bij de Masters. De award wedstrijd en community van trouwfotografen in de BENELUX. 

Het winnen van een award bij deze wedstrijden betekent dus echt dat de beelden van hoge kwaliteit zijn. Vaak worden unieke beelden met mooi licht en een sterke compositie beloond met een award.

102699-Kyra-de-Putter-large

Award-winnende fotograaf inhuren voor je bruiloft

Als je gaat trouwen, wil je natuurlijk dat je trouwdag op z'n mooist wordt vastgelegd. Alle spontane momenten, jullie moeten er goed op staan. De kwaliteit van de foto's moet goed zijn en aansluiten bij wat jullie mooi vinden. Denk aan kleuren, momenten etc. Daarnaast moet je één belangrijk aspect niet vergeten: De klik met je fotograaf. 

Bedenk je goed dat je fotograaf een groot gedeelte van jouw trouwdag, dichtbij jou en je partner komt. Er zullen veel contact momenten zijn. Daarom is het belangrijk dat je niet een fotograaf uitkiest waar je je wellicht aan kan irriteren. Dan kan het namelijk een hele lange dag worden en hou je altijd een zuur gevoel over aan je trouwfoto's. Dat zou jammer zijn toch?

Award-winnende fotografen zijn echte professionals. Die hebben zoveel ervaring en weten gewoon goede kwaliteit te bieden. Ga je opzoek naar een trouwfotograaf? Bezoek dan een website zoals Fearless of de masters en zoek naar een fotograaf ik jouw regio. Op deze manier weet je zeker dat je een trouwfotograaf spreekt die echt kwaliteit kan bieden, de momenten kan vangen en zich gedraagt als een trouwfotograaf die je graag op je bruiloft hebt rondlopen!

kyra-de-putter-7713-r84-2

Wat betekenen deze awards voor mij als trouwfotograaf?

Als ik even voor mijzelf mag spreken. Wauw, wat een mijlpaal! Ik geniet elke shoot, bruiloft en kennismaking zo van mijn vak! Ik fotograaf echt voor mijn bruidsparen. Voor de herinnering en verhalen die ik ze mee kan geven. De waarde die in mijn foto's ligt voor hen is echt intens! Ik hoor het zowaar terug in dankbare woorden die vanuit mijn bruidsparen naar mij uitgesproken worden. Daar doe ik het voor.

Maar hoe daag ik mijzelf uit, om elke keer weer het onderste uit de kan te halen? Daar komen de awardwedstrijden naar boven. Door deze wedstrijden blijf ik kritisch op mijn eigen werk. Reflecteer ik en doe ik er alles aan om net dat stapje verder te zetten. Ik groei en ontwikkel in mijn fotografie maar ook als persoon. 

kyra-de-putter-9950-r85-3

Succes moet je vieren!

En dat ga ik doen! Even een stukje lievelingstaart halen: appeltaart. Vanavond een speciaalbiertje open trekken en genieten. Niet alleen van het succes maar ook van de beelden, mijn ontwikkeling en dat beetje trots dat ik voel. 

Wil je mee genieten? Hier deel ik al mijn awards. Bekijk award portfolio.

Lees meer over bruiloften

Trouwfotograaf Zwolle-5
Bruiloft

20-04-23

De juiste trouwfotograaf vinden: zo doe je dat!

Op zoek naar de juiste trouwfotograaf? Ontdek onze tips en adviezen om...

Lees verder
KDPfoto-2634
Bruiloft

15-07-23

Een uitgebreid stappenplan voor het plannen van jouw perfecte bruiloft!

Dit handige stappenplan geeft jou structuur en houvast in het plannen van...

Lees verder
KDPfoto-3655
Bruiloft

26-01-24

De drie meeste gemaakte fouten tijdens het plannen van een bruiloft

Verlies jezelf niet in de chaos van het plannen van een bruiloft met deze...

Lees verder