Bruiloft

Unieke, spontane en creatieve trouwfoto's!

Geen uur spenderen aan de groepsfoto's, op je gemak voor de lens en elke emotie is welkom op jouw bruiloft

Een trouwfotograaf uit Zwolle en voor heel Nederland. 

 

Let op: Vanwege de drukte ben ik nog maar een beperkt aantal data beschikbaar in 2024. Maar even contact opnemen kan altijd!

Geen zorgen over regen of donkere ruimtes

Je hebt je verloofd en bent nu de eerste stappen aan het zetten voor het plannen van jouw bruiloft! Gefeliciteerd!

Jij wilt een trouwfotograaf die een plezierige toevoeging is op jouw bruiloft. Je wilt niet ongemakkelijk poseren voor de lens en al helemaal niet een uur lang doen over het maken van de groepsfoto's. 

Je hebt weinig ervaring met op de foto gaan en vind het fijn dat de trouwfotograaf tips en aanwijzingen geeft bij het poseren voor de camera. Je wilt unieke en spontane foto's waar jullie en jullie gasten nog jaren met plezier op terug kijken. 

Je wilt je geen zorgen maken over de kwaliteit van je foto's als het gaat regenen op je bruiloft en tijdens het feest knallende feestfoto's maken!

Als trouwfotograaf ben ik gespecialiseerd in het werken met flits- en tegenlicht. Kan ik iedereen spontaan op de foto krijgen en weet ik op elk moment van de bruiloft precies welke houding ik moet aannemen. Zo kan ik jullie begeleiden op het moment dat het nodig is, meedenken als het moet en op de achtergrond staan als dat het beste uitkomt.

"Ze steekt er veel tijd en energie in om je als bruidspaar echt te leren kennen"

Kyra is in een woord geweldig. Maar dat zou een hele korte recensie zijn. Wij waren op zoek naar een trouwfotograaf en vonden Kyra online. Wat voor ons er toen uitsprong was dat ze snel en persoonlijk reageerden, in plaats van een standaard mailtje dat de aanvraag was ontvangen en er contact met je zou worden opgenomen. Nee, een net mailtje met brochure en later een belletje of we alles in goede orde hadden ontvangen.

Ze steekt er veel tijd en energie in om je als bruidspaar echt te leren kennen. Eerst telefonisch contact, daarna een kennismakingsgesprek bij ons thuis en daarna nog een pre-shoot, op een locatie naar keuze, waardoor wij en onze kinderen even hebben kunnen wennen aan het voor de camera staan. Ze is ook super leuk met kinderen en dat hielp echt met onze dochter die foto’s maken eerst maar spannend vond. De pre-shoot leverde al hele mooie foto’s en dat beloofde dus wat voor de trouwdag.

Op de dag zelf neemt ze je echt helemaal mee. Samen ben je er echt even uit, lekker bezig met de foto’s en je vergeet dan even al die zenuwen voor het huwelijk.

Ze heeft leuke ideeën die mooie en unieke foto’s opleveren. Vooral lekker in beweging en niet van die statige plaatjes. Kyra’s echte foto passie zijn foto’s tegen een ondergaande zon (golden hour). Hier kan je ook echt niet om heen maar het levert ook echt fantastische foto’s op. Wij zijn echt super blij met het eindresultaat en voor eventuele toekomstige gezin en/of familiefoto’s twijfelen we dan ook geen seconden om Kyra weer te vragen.

KDPfoto-5766 - Jeroen en Femke van Daalen
Schermafbeelding 2024-06-02 om 14.55.35
Schermafbeelding 2024-06-02 om 15.00.25
IMG_6959
IMG_6973
IMG_6972
IMG_7100
custom_logo_KYRA-DE-PUTTER-netherlands-92collection-wedisson-com_1669201646_675-1

Award-winning trouwfotograaf

Tijdens de tientallen bruiloften die ik al heb mogen fotograferen, heb ik al een aantal award-waardige foto's geschoten! 

Ontzettend trots ben ik op deze prestaties. Naast de waardering die ik voor mijn werk krijg, betekent dit voor mij ook dat ik nu extra vaak mag nagenieten van de bruiloften die ik gefotografeerd heb.

KDPfoto-4514

Voor bruidsparen die helemaal op hun trouwfotograaf willen vertrouwen!

Tijdens jullie jubileum samen op de bank kruipen met jullie grote trouwalbum op schoot! Samen met familie een paar weken na de bruiloft nagenieten en alle foto's bekijken op de tv. De mooiste plaatjes uitkiezen en ophangen in huis, posten op je socials en instellen als achtergrond op je telefoon. 

Geloof me: ik geniet daar net zoveel van als jullie! Mijn doel is om elke dag een glimlach op je gezicht te bezorgen wanneer je je trouwfoto's voorbij ziet komen. Een mooie herinnering aan je trouwdag. Maar ook een fijn gevoel bij de foto's omdat je een klik voelde met je trouwfotograaf.

Persoonlijke benadering, service specifiek op jullie gericht. Mijn focus is op jullie en jullie verhaal. Dat is mijn visie op het maken van prachtige trouwfoto's. Dat kan ik alleen doen als ik jullie verhaal ken. Vertel mij jullie verhaal tijdens het kennismakingsgesprek.

KDPfoto-6734

Pre-weddingshoot: Wennen aan de camera

95% van mijn bruidsparen maakt gebruik van de pre-weddingshoot die ze van mij met flinke korting aangeboden krijgen. 

Een pre-weddingshoot is perfecte voor de onervaren koppels. Heb jij nog nooit of weinig met je partner voor de camera geposeerd? Dan is een pre-weddingshoot zeker aan te raden. Naast dat je er mooie foto's aan overhoud die je eventueel kan gebruiken voor de aankleding van je bruiloft of trouwkaart, heb je gelijk ook de ervaring en een gerust gevoel voor de bruiloft.

Interesse in een pre-weddingshoot? Laten we de mogelijkheden bespreken tijdens het kennismakingsgesprek.

Tarieven

 Als trouwfotograaf wil ik voor het volledige verhaal gaan. Ik wil jouw verhaal vastleggen zoals hij is met alle ervaring die ik heb. Daarom investeer ik ook voor en na de bruiloft veel tijd in jullie. Zo maak ik het hele plaatje kloppend!

Mijn tarieven starten voor 6 uur trouwfotografie vanaf €1695. Daarbij ontvang je een kennismaking- en detailgesprek zodat ik jouw bruiloft precies naar wens kan vastleggen. Ook ontvang je een chique fotoboekje met jullie 10 favoriete beelden van jouw bruiloft!

Aanvullende opties zijn:

  • Extra uren fotografie (€195 per uur)
  • Luxe trouwalbum 30 x 30 cm
  • Een tweede fotograaf op je bruiloft
  • Een toffe pre-weddingshoot

Tijdens het kennismakingsgesprek lopen we al jullie wensen door. Hierin kan ik ook adviseren over het aantal uren fotografie. Zodat je straks optimaal kan nagenieten van jouw droom dag!

Beschikbaarheid check

KDPfoto-3516
KDPfoto-5175
KDPfoto-1494
KDPfoto-0089
KDPfoto--9
KDPfoto-7580
KDPfoto-7696
KDPfoto-6262
KDPfoto-7221
KDPfoto-5055
KDPfoto-5176
KDPfoto-6537
KDPfoto-2662
KDPfoto-1692
Trouwfotograaf-Zwolle-8793
Trouwfotograaf-Zwolle-0246
KDPfoto-3540
KDPfoto-5230
KDPfoto-3017
KDPfoto-5206
KDPfoto-4224
KDPfoto-3381
KDPfoto-1729
KDPfoto-3114
KDPfoto-0489
KDPfoto-0319
KDPfoto-0524
KDPfoto-4512
KDPfoto-3353
KDPfoto-2397
mock-00989-1299f

Net verloofd? Een waardevol E-book voor jou!

Hoe duur is het om te trouwen? Welke leveranciers heb ik nodig? Moet ik de buurvrouw ook uitnodigen? Nadat je beide ja hebt gezegd tegen het trouwen, moet je al deze vragen gaan beantwoorden. Gelijk hoef je het wiel niet zelf uit te vinden. Ik weet ondertussen aardig goed hoe het wiel moet rollen en ik heb al mijn tips/ervaringen rondom het plannen van een bruiloft in dit waardevolle E-book voor jullie verwerkt!

Contact formulier

Nog niet uitgekeken?