Samenwerkingen

Vrienden van KDPfotografie

Als ZZP'er heb ik geen collega's. Maar gelukkig heb ik wel deze toppers!

Samen bereik je meer dan alleen. Ik stel je graag voor aan de ondernemers waar ik regelmatig mee mag samenwerken!

FOTOSTUDIOPILONMEDIA_20221011_004LR

Romy Pilon

Romy heeft net zoals ik een passie voor het vastleggen van de meest prachtige, intieme verhalen. Als fotografen werken wij vaak samen tijdens bruiloften als second shooter. Heel fijn om alle belangrijke momenten vanuit meerdere perspectieven vast te kunnen leggen! Romy heeft samen met haar vader een studio in Winterswijk. Het bedrijf heet Fotostudio PIlonMedia.

Samen leggen wij de meest mooie liefdesverhalen vast! We zijn erg op elkaar ingespeeld en daarom is Romy voor mij de perfecte second shooter om mee te nemen naar jullie bruiloft!

 

1-1

Veron Wessels

Veron is een van de beste videografen die ik ken! Met zijn oog voor emotie en specialisatie in het maken van content, filmt hij de meest prachtige verhalen. Door een combinatie van drone shots en sfeerbeelden op de bruiloft zorgt hij voor een romantische sfeer!

Veron is samen met mij in te huren als duo op jullie bruiloft. Wij weten precies hoe wij moeten samenwerken om het beste resultaat voor jullie bruiloft te behalen!

 

IMG_2453

Marisa Bremer

Dankzij het fotograferen kwam ik er achter hoe belangrijk ik het vind om de connectie tussen de mens vast te leggen. Toen kwam Marisa op mijn pad.

Marisa Bremer is uitvaartondernemer bij IJsselland uitvaartzorg in omgeving Zwolle. Ik mag regelmatig op één van haar uitvaarten een hele waardevolle fotoreportage maken voor de familie. Dankzij de empathische en betrokken houding van Marissa, heeft elke familie tijdens de uitvaart alle ruimte om goed afscheid te kunnen nemen van hun dierbare. Een uitvaart is vaak een hele emotionele gebeurtenis waar ook veel onderlinge steun te vinden is. Dit afscheid leg ik dan vast zodat de familie voor altijd op deze laatste herinnering terug kan kijken.

Foto Myrthe 2

Myrthe Pot

Myrthe is echt een topper! In elke situatie kan zij er voor zorgen dat jouw belangrijke momenten goed op video staan. Ik heb al meerdere bruiloften samen met Myrthe mogen werken als foto-video duo. Daardoor zijn wij goed op elkaar ingespeeld!

Myrthe woont in Heerde en is een jonge ondernemer net zoals ik. Voor empathische, kleurrijke en spontane beelden moet je bij Myrthe zijn.

 

KDPfoto-0634-1

Jessica Hooijschuur

Jessica maakt ontzettend mooie lijntekeningen van zowel mens als dier. Na een fotoshoot  bij mij kan je altijd aankloppen bij Jessica om een mooie lijntekening te laten maken van de mooiste foto's. Op deze manier worden al je herinneringen tijdloos en erg speciaal.

Jessica heeft veel oog voor detail en kan elke lijntekening helemaal naar jouw wens ontwerpen. Ik heb samen met Jessica wel eens een winactie op mogen zetten zodat we samen een mooi koppel blij konden maken met een uitgebreide fotoreportage en een prachtige lijntekening van Jessica!

Je kan Jessica haar werk zien via Instagram. Klik hieronder op 'meer weten' om al haar prachtige kunstwerken te zien!

KDPfoto-2905

Koloniekerkje

Het Koloniekerkje is een prachtige locatie waar ik graag kom! Op deze authentieke locatie kan je binnen en rondom trouwen en een goed feest vieren. 

Een unieke locatie waar de hele bruiloft op dezelfde locatie gehouden kan worden.