Focus op Familie

De basisfotografie workshop voor echte familiemensen!

Wil je zelf het opgroeien van jouw kinderen kunnen vastleggen?

Hoe zorg ik ervoor dat ik met mijn camera mooie kwaliteit foto’s kan maken van mijn familie? Hoe krijg ik een wazige achtergrond op mijn foto’s vanuit mijn camera? Hoe krijg ik een spontane lach van mijn kind op de foto? Je hebt een mooie camera gekocht, zet hem aan en loopt er al snel tegen aan dat het je niet lukt om die mooie foto’s te maken.

Je ziet overal mooie foto’s op social media en bij mensen thuis aan de muur hangen maar zelf lukt het je niet om die functies van je digitale camera te begrijpen. En als je dan de juiste instellingen hebt gevonden willen je kinderen niet meewerken of heeft je partner ‘geen zin’. Heel herkenbaar!

Door middel van één duidelijke uitleg en de voorbeeldvideo’s van mij als ervaren familiefotograaf kan jij binnen no-time jouw foto’s omtoveren tot foto’s die je zelf aan de muur wil hangen. Eerst zorgen we ervoor dat jij je camera he-le-maal onder controle krijgt. Voorkom elke keer 10 min lang met die knopjes knooien voordat de instellingen juist staan. En vervolgens met de tips om kinderen te aansturen en laten poseren voor je camera, krijg jij van al jouw kinderen een spontane lach op de foto.

De basis wordt duidelijk uitgelegd zonder dat het langdradig is. 

Kyra heeft duidelijke voorbeelden, laat zien hoe zij het doet en legt het rustig uit.
Doordat de cursus online is, is het gemakkelijk om op eigen tempo te leren en om onderdelen rustig terug te kijken.

De opdrachten passen bij de informatie. Door de community kun je leren van en met elkaar, dat maakt het extra waardevol.

Scherm­afbeelding 2024-03-21 om 19.22.59 Dion Snijder
Grote familieshoot Ommen-2

Wil jij:

 • Je kinderen of partner spontaan op de foto krijgen?
 • Niet teveel tijd kwijt zijn aan een cursus maar wel tot de kern komen en je camera begrijpen?
 • Wazige achtergronden kunnen maken in jouw foto's?
 • Gelijk de beste compositie vinden tijdens familie-uitjes in de stad of op het strand?
 • De instellingen van jouw camera begrijpen?
 • Niet alleen de instellingen leren kennen maar ook weten hoe je de mooiste foto's maakt?
 • Stap voor stap de leerstof aangeboden krijgen zo dat je het niet snel vergeet?
 • Mooie foto's kunnen afdrukken waar je trots op bent?
 • Persoonlijke begeleiding van een ervaren leerkracht?
 • Spelen, creëren en leren met fotografie?
 • Direct je vragen kunnen stellen?
 • Lesmateriaal meekrijgen waardoor je altijd even terug kan kijken?

Wat kan je verwachten van de workshop?

Account aanmaken: Na het betalen krijg jij gelijk een mailtje met jouw inloggegevens voor jouw account. Dan maak jij je account aan en kan je de eerste video al bekijken. Je vindt een duidelijke intro video waarin meer verteld wordt over de inhoud van de workshop.

Modules: Je zal ervaren dat de modules een logische opbouw hebben. Ze duren niet te lang maar zijn inhoudelijk wel erg sterk. Je kan ze even op pauze zetten als je even met je camera wil prutsen of iets op wil schrijven. Mocht je tussendoor een vraag krijgen dan kan je die gelijk stellen in de community.

Community: Na dat jij je account hebt aangemaakt zal je daar ook de community vinden. Hier heb ik nog een kleine uitlegvideo over gemaakt. Dit is echt niet ingewikkeld. Je kan hier je vragen stellen, foto's posten en de foto's van anderen bekijken. Ik kijk wekelijks een paar keer in de community om vragen te beantwoorden en feedback te geven op de foto's die ik zie. Het is vergelijkbaar met een soort besloten facebookgroep ;).

Inhoud: Tijdens de workshop hebben we het over de algemene zaken die van belang zijn om de basis van fotografie te leren. Zoals sluitertijd, diafragma en ISO. Welke lensen en camera's er zijn en welke ik kan aanraden. Daarnaast gaan we ook echt in op hoe je de foto afmaakt. Want alleen kennis over de instellingen van de camera is niet genoeg. Hoe zorg je voor de juiste compositie (alles in beeld) en hoe stuur je je familie of partner aan? Zo zorg je er voor dat je foto's ook echt mooi worden!

Alles bij elkaar heeft de workshop een totaalwaarde van €325!

Maar ik kan hem aanbieden voor €129. Dat meer dan 60% korting!

Volgende week heb jij al mooie foto's op jouw camera.

Ondertussen ben je er wel achter dat die camera niet vanzelf mooie foto's gaat maken. Ook de foto's vanaf je telefoon zijn niet niet mooi genoeg om grote afdrukken van te maken. Het zou zo leuk zijn als je van fotografie jouw hobby kan maken!

Als je je vandaag nog aanmeld voor de workshop, dan kan jij volgende week al mooie foto's van je gezin maken!

Deze workshop 'kost' geen tijd.

Tijd is namelijk altijd een issue. Ik begrijp het drukke gezinsleven als geen ander! Daarom is deze workshop geheel, op eigen tijd in te delen. Door de korte, maar erg duidelijke modules ben jij niet te veel tijd kwijt en kan jij morgen al foto's maken met de handmatige instellingen van jou camera!

Praktisch, efficiënt en duidelijk!

Ik wil een mooie wazige achtergrond kunnen maken

Hoe zorg ik ervoor dat ik met mijn camera mooie kwaliteit foto’s kan maken van mijn familie? Hoe krijg ik een wazige achtergrond op mijn foto’s vanuit mijn camera? Hoe krijg ik een spontane lach van mijn kind op de foto? Je hebt een mooie camera gekocht, zet hem aan en loopt er al snel tegen aan dat het je niet lukt om die mooie foto’s te maken.

Je ziet overal mooie foto’s op social media en bij mensen thuis aan de muur hangen maar zelf lukt het je niet om die functies van je digitale camera te begrijpen. En als je dan de juiste instellingen hebt gevonden willen je kinderen niet meewerken of heeft je partner ‘geen zin’. Heel herkenbaar!

Door middel van één duidelijke uitleg en de voorbeeld video’s van mij als ervaren familiefotograaf kan jij binnen no-time jouw foto’s omtoveren tot foto’s die je zelf aan de muur wil hangen. Eerst zorgen we ervoor dat jij je camera he-le-maal onder controle krijgt. Voorkom elke keer 10 min lang met die knopjes knooien voordat de instellingen juist staan. En vervolgens met de tips om kinderen te aansturen en laten poseren voor je camera, krijg jij van al jouw kinderen een spontane lach op de foto.

Wil je weten ‘hoe’ je dit moet doen? 

Meld je nu aan voor de online cursus ‘focus op familie’ en schiet zelf de foto’s die het herinneren waard zijn.

Trouwfotograaf-Zwolle-1709

Leren van Kyra

 • 50+ Gezinnen voor mijn lens gehad
 • Meer dan 300 Kinderen gefotografeerd
 • Al 10 jaar ervaring als fotograaf
 • Afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs

Ik zet mijn pedagogische, didactische en fotografische vaardigheden in om jou je eigen familiemomenten te kunnen laten fotograferen!

Gezinshoot met opa en oma-8

Mis geen moment

Van de grote tot kleine momenten:

 • Je kinderen doen een wedstrijdje 'wie het hoogste kan schommelen' in de speeltuin.
 • Je zoontje is he-le-maal onder de indruk van de lange nek van die giraf in de dierentuin.
 • Je dochtertje komt heel blij terug van haar eerste schooldag op de basisschool!
 • Het is zondagavond en je kinderen liggen moe maar voldaan met elkaar op de bank.
 • Yes! Je jongste kind heeft zijn zwemdiploma gehaald!

In elke situatie, met elk licht, precies weten wat je moet doen met die digitale camera. Zo mis je geen groot of klein moment in de ontwikkeling van jouw gezin. 

Leg het vast! Want voor je het weet is de tijd alweer voorbij.

Uit mijn onderzoek bleek...

Dat veel ouders een digitale camera op de plank hebben liggen maar hem niet gebruiken, ze zeiden:

"Ik snap niet hoe die camera werkt", "Met een telefoon fotograferen is makkelijker, maar niet altijd mooier" of "een cursus volgen kost teveel tijd."

Herkenbaar? Dat vond ik echt zo zonde!
Je herinneringen verdienen kwaliteit!

Met mijn didactische vaardigheden heb ik een sterke, flexibele workshop opgezet die voor iedereen makkelijk te volgen is! Waarnaar ook iedereen zijn camera begrijpt!

Weg met die slechte kwaliteit telefoon foto's van halve herinneringen. Op naar spontane portretten van je kinderen aan de muur!

Meestgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij en twijfel je toch nog? Stuur mij gerust een appje via de groene knop op deze pagina! Ik kijk graag even met je mee.

Kan ik met mijn camera mee doen?

Zo lang jij jouw camera digitaal kan instellen kan jij met je camera mee doen. Deze workshop is geschikt voor alle digitale camera's waar je zelf de sluitertijd, diafragma en ISO kan instellen. Twijfel je toch of je camera geschikt is? Stuur mij dan even een appje via de groene knop op deze pagina.

Ja zeker! Je kan de workshop ook in drie termijnen betalen. Je krijgt gelijk toegang nadat je het eerste termijn betaald hebt. Super fijn!

Jazeker! Doordat de workshop opgedeeld en online is, kan jij helemaal zelf bepalen wanneer je de volgende module kijkt. Dat heb ik expres gedaan zodat iedereen op zijn eigen tempo alle informatie tot zich kan nemen. Zo kan je ook modules herhalen als je dat fijn vindt!

Ja in principe wel. Maar omdat ik mij er bewust van ben dat sommige mensen het heel fijn vinden om live ook aan de slag te gaan, organiseer ik door het jaar heen ook een paar live-dagen. Op een live-dag gaan wij samen met een paar andere fotografen oefenen in de praktijk. Je kan dan ook je camera even aan mij geven als je niet uit bepaalde instellingen komt of vragen hebt over iets anders. Tijdens de live-dag zullen we nieuwe leerstof behandelen en andere opdrachten doen dan in de online workshop. Dit is echt de verduidelijkende en verdiepende laag op de workshop. Heel waardevol!
Ik hou je hier over op de hoogte in de community.