Goede voornemens; cliché of waardevol?

Het is weer de tijd van het jaar waarin iedereen hetzelfde denkt. “Wat heb ik bereikt dit jaar en wat ga ik volgend jaar doen?” Heb jij het al gedacht? Ik wel!

Vroeger stelde ik nooit echt doelen voor het komende jaar. Als ik geen doelen heb, kan ik ze ook niet niet halen. Snap je? Ik wilde mijzelf niet te veel druk opleggen. Dat is al één ding wat ik dit jaar geleerd heb: doelen stellen helpt je met het krijgen van de juiste mindset.


2022 is voor mij een heel erg dynamisch jaar geweest. Naast alle mooie bruiloften, families, ondernemers, koppels, baby’s en nog veel meer fotoshoots die ik heb mogen fotograferen, ben ik persoonlijk ook erg gegroeid. Na een pittig afstudeer jaar van mijn studie heb ik vol trots mijn diploma leerkracht basisonderwijs opgehaald. Ik heb een appartement gekocht in ondertussen ‘mijn’ stad Zwolle. Ik heb veel vrienden gemaakt en ook helaas een paar mensen uit het oog verloren. Ik ben mijzelf tegen gekomen en ik heb er van geleerd. En dit jaar voelde ik mij voor het eerste een echte ondernemer.

Fotograaf Zwolle Ommen KDPfoto-3161

Een duidelijke visie, missie en mindset heb ik gecreëerd. Ik ben doelen gaan stellen voor 2023 en actie gaan ondernemen. Ik heb inspirerende ondernemers ontmoet en duizenden prachtige foto’s gemaakt! (bekijk hier de mooiste foto's daarvan). Als ik dit zo allemaal naast elkaar zet voelt het alsof ik heel veel heb gedaan in een jaar. En misschien is dat ook wel zo.

Vorig jaar was KDPfotografie mijn bedrijf en fotografeerde ik families en bruiloften. Dit jaar ben ik Kyra's focus en creëer ik waardevolle herinneringen met en voor mijn klanten. Ik geef mijn klanten hun verhaal in een kwalitatief hoog en gedetailleerd beeld waar ze nog jarenlang van kunnen genieten. Dit jaar weet ik hoe ontzettend groot de waarde is die ik mijn families en koppels kan bieden.

En ja. Ik mag zeggen dat ik trots ben op wat ik bereikt heb in 2022. Maar ik focus mij liever op 2023. Ik heb zoveel zin in alle mooie liefdesverhalen die ik mag gaan vastleggen! Ik heb nu een hele boel prachtige bruiloften in mijn agenda staan en geloof me.. IK KAN NIET WACHTEN! :D Daarnaast stromen ook de eerste boekingen voor de familieshoots in de lente alweer binnen. Ik vind het zo waardevol om de familieband goed vast te leggen. Een familieband is een unieke band die je nooit op dezelfde manier met andere mensen zal ervaren.

Mijn doel voor 2023 is om met elke shoot/bruiloft die ik fotografeer op zoek te gaan naar het persoonlijke verhaal. Dit verhaal, deze waardevolle herinnering wil ik vastleggen zodat het voor altijd herinnerd kan worden.

Fotograaf Zwolle Ommen KDPfoto-3058

Goede voornemens, doelen, hoe je het wilt zeggen. Misschien cliché maar zeker heel erg waardevol! Het geeft je een focuspunt. Maar belangrijker nog, een reden om te vieren. Om trots te zijn op wat je bereikt hebt en je voortgang bij te houden. Voor mij geld dat nu voor mijn bedrijf maar ook op persoonlijk vlak is dit goed te doen. De boodschap is. Vier wat je bereikt hebt en wees trots. Want ik geloof dat jij met de juiste mindset alles kan bereiken wat je voor ogen hebt.

Ik wil iedereen die in 2022 mij in vertrouwen heeft genomen als fotograaf ontzettende bedanken daarvoor! Daarnaast wil ik iedereen die mij gesteund en gesupport heeft in de opbouw van mijn bedrijf daarvoor ook ontzettend bedanken! Die steun was (en is) voor mij echt een hele grote motivatiebron om door te blijven gaan en te geloven in mijzelf. Op naar een ambitieus, spontaan en liefdevol 2023!

Bekijk mijn andere blogs!

KDPfoto-1543

18-02-24

Hoe plan je een passende fotoshoot op je trouwdag?

Hoelang duurt de trouwshoot? Waar kan je het beste trouwfoto's gaan maken...

Lees verder
Trouwfotograaf Zwolle-5
Bruiloft

20-04-23

De juiste trouwfotograaf vinden: zo doe je dat!

Op zoek naar de juiste trouwfotograaf? Ontdek onze tips en adviezen om...

Lees verder
KDPfoto-2634
Bruiloft

15-07-23

Een uitgebreid stappenplan voor het plannen van jouw perfecte bruiloft!

Dit handige stappenplan geeft jou structuur en houvast in het plannen van...

Lees verder